Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04

De Gouden Rijder

De Gouden Rijder is een kleinschalig nieuwbouwplan met 4 heerlijke woningen, vormgegeven in een bijzondere architectuur. Elke woning is uniek dankzij de verspringing in de gevel en de ligging in het plan.

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een moderne uitstraling, met strakke, kubistische vormen en grote raampartijen. Het kleurenpalet versterkt deze uitstraling: de helder wit geschilderde steen vormt een mooi contrast met het antracietkleurige metselwerk. De raamkozijnen en deuren zijn daarbij een mooi accent, het beige zorgt voor warmte in het gevelbeeld.

Binnen treft u uitgekiende plattegronden, waardoor de diverse ruimtes optimaal worden benut. De woningen beschikken over een compleet woonprogramma op de begane grond, wat deze woningen uitermate geschikt maakt voor alle leeftijden. De verdieping is daarbij in de basis al volledig ingedeeld. Hier treft u twee ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer.

Iedere woning heeft een heerlijke voor- en achtertuin, waarbij de tuin aan de achterzijde is georiënteerd op het zuidwesten. Aan de voorzijde bevindt zich een opstelplaats voor de auto, u kunt dus fijn parkeren op eigen terrein.