Nieuwbouwplan De Gouden Rijder is gelegen aan de straat Goudenrijderstede, in de wijk de Valuwe aan de noordzijde van Cuijk.

De stad Cuijk is het culturele hart van het Land van Cuijk. Hier is voor iedereen wat te beleven! Musea, culturele organisaties, de bibliotheek, de schouwburg: Cuijk heeft het allemaal. Voor een hapje en drankje gaat u naar één van de sfeervolle restaurants of cafés. Met een groot aanbod aan winkels, supermarkten, (sport)verenigingen, scholen en faciliteiten op het gebied van gezondheidszorg zijn alle voorzieningen in de buurt!

Met de ligging aan de Maas is het heerlijk recreëren in Cuijk. Ga het water op of ontdek de omgeving te voet of op de fiets! Met de nieuwe fietsbrug over de Maas kunt u eenvoudig oversteken naar Mook en fietst u via het MaasWaalpad naar de bourgondische stad Nijmegen.

Gaat u liever met de trein? Binnen 15 minuten reist u naar hartje Nijmegen. Met de auto bereikt u via de A73 eenvoudig de omliggende steden Venlo en Nijmegen en ligt de rest van Nederland aan uw voeten.

De Valuwe: een heerlijke plek om te wonen
De Valuwe is de eerste uitbreidingswijk van de gemeente Cuijk. De wijk is ontstaan in de jaren zestig en is in de volksmond bekend als Kuuk-Noord. Eind 1996 koos Wijkraad de Valuwe voor sociale vernieuwing en in 2001 stelde de gemeenteraad de Startnotitie Revitalisering de Valuwe vast.

Mede dankzij de actieve inzet van de bewoners is de Valuwe de afgelopen decennia uitgegroeid tot een heerlijke plek om te wonen. Oud en nieuw komen hier samen in een brede mix aan woningtypes. De parkachtige plantsoenen verbinden het geheel vernieuwde winkelcentrum en MFA de Valuwe met de rest van de wijk.

Google Maps